Блог

 

 

ИНДИВИДУАЛНИ ТЪРСЕНИЯ 

И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

 

Вярвам, че няма универсални отговори и истини и за да намерим своят път, понякога имаме нужда от повече информация и споделен опит. С този блог разглеждам основни предизвикателства, които е възможно да възникнат в процеса на живота ни и давам идеи и предложения за това как може да подходим към тях, а именно:
РУБРИКА ЗА ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ

 
Навярно всички родители искат най-доброто за своите деца. Някъде между възникването на намерението и осъществяването му често се получават недоразумения в общуването и като резултат не рядко наблюдавам у децата невъзможност за осъществяване на пълноценен контакт, прекъснато движение към значимите хора, недоволство, агресия, срам, скованост и др. Силната ми ангажираност с проблема и вярата, че има с какво да допринеса за повече осъзнатост за здравословното израстване на децата, ме подтикна да създам тази рубрика. В нея ще споделям прости практични съвети, за да спомогна за осъществяването на по-пълноценно общуване между родители и деца и за по-щастливи взаимоотношения. 
Ето някои от темите:

Прочетете статиите от блога ТУК

 


Цикъл на промяната

Знаете ли как преследвате своите цели и къде се спирате, преди да сте стигнали до тях? Запитвали ли сте се дали осъзнавате и удовлетворявате...